LEPA DJORDJEVIC IDEM SAD FREE DOWNLOAD

Nisam mogao da snimam dva filma istovremeno. Dosta je bilo godina ovu zemlju razara jedna te ista ekipa kriminalaca. Samo polako,pametno,gradjanska neposlusnost i klonite se mesetara cim se pojave vodje!!! Treba da bude sramota one koji podmecu omladinu , jer oni nisu bili u stanju sami da nesto promene! Moj dubok naklom studentima. Kad su bioskopi u pitanju, ova je manje evropska. Sukob dobra i zla postoji u svakom dobrom literarnom delu.

lepa djordjevic idem sad

Uploader: JoJojinn
Date Added: 13 February 2013
File Size: 48.3 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 42149
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Nije vam se dalo sa Djordjeic centrom, a ni sa Nacionalnim filmskim festivalom u Novom Sadu Najpre u kancelariji Intermedia Networka u centru Beograda i nedelju kasnije na setu filma Montevideo, bog te video u Barandi.

Lustracija se mora konacno sprovesti! Da sve to ima i turisticki i edukativni smisao.

Umetnica u svetu novih komunikacija. I zajedno sa internetom, posle preuzimanja od strane novog vlasnika, b92 dovedena je do neprepoznatljivosti.

Kad su bioskopi u pitanju, ova je manje evropska.

Dragan Bjelogrlić: Uloge su bolje – Bnet

I to je pozatvaralo bioskope. Da samo podsetim na jednu repliku iz jednog kultnog filma.

lepa djordjevic idem sad

Samo dva lika u filmu psuju: Za pola godine do godinu od pada Vucica ovi sto ce tada da se vesele videce ovo sto i ja. To ce ionako biti kako Rusija i Amerika odluce. Za mene intimno je to uloga Eksera u Rodama. To je ta Nazadna logika koja nas spusta u mulj iz koga sami ne umeju da izadju pa nas provociraju da ako se neko i pobuni protiv tog primitivizma mogu sve da nas optuze za nepostovanje zrtava za koje ih zabole ona stvar da budemo iskreni jer su ih 90tih sami i pravili i nedostatak patriotizma.

  AJONTHEBEAT FIRE FREE DOWNLOAD

To ne zavisi od nas. Ako se od deset filmova koje finansira Filmski centar devet bavi ratnom i postratnom tematikom, to govori o nedostatku inspiracije i ideja. To smo unapred dogovorili. Kako bi se to on da zvalo? Nisam mogao da snimam dva filma istovremeno. Zelim ovim mladim ljudima da istraju u svojoj borbi i ne dozvole da njima neko manipulise, narocito ne danasnja nesposobna i korumpirana opozicija koja je uzrok danasnjeg stanja u kom se nalazimo, a Vucic je posledica.

Moze se setati danima i nista se nece promeniti.

lepa djordjevic idem sad

Da li IKO u ovoj zemlji shvata da je parola “Vucicu pederu” homofobna i da je svako ko je koristi bukvalno isti kao fasizam protiv koga se navodno bori? I sivilom i crnilom. Planirate li vi koprodukciju sa Banja Lukom?

Tih dana je ekipa Montevidea slavila nekoliko djordjwvic Kad ste kao glumac najdalje dobacili? Dosta je bilo godina ovu zemlju razara jedna te ista ekipa kriminalaca.

Lepa Djordjevic

On je upravo lik iz tog srpsko-hrvatskog sukoba. Kod nje dolazi Tirke i razni drugi ljudi. I onda sve to izgube. Samo da iza ovih hrabrih studenata ne stoji Neka zapadna zemlja ko 5 oktombra,pa da nam opet uvale karu i da nas muzu okupatori.

  MYKAMUS 1 TERENGGANU FREE DOWNLOAD

Kako je bilo tamo? Da, i ta scena mi je bila ssad.

lepa djordjevic idem sad

Srpska omladina protestvovala protiv Vuchija izmedju ostalog dilera Kosova i Metohije. Da priznam kako sam i sam sebe tu isprobavao.

I dan-danas na svaku premijeru zovem svog profesora.